Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
SharePoint
 

Brukerveiledning:


​​Alle rapporter

 
Det finnes en rekke rapporter tilgjengelig i EVA for kommunene og fylkeskommunene. Alle rapportene er samlet under et eget menyvalg under forberedelsesfasen på Min side. Hvilke rapporter som til enhver tid er tilgjenglig avhenger av din rolle i EVA og hvilket valg du er i. I tillegg er rapportene knyttet til de fire valghendelsesfasene og blir tilgjengelige etter hvert som valget skrider frem.
 alle rapporter.png
Menyvalg "Alle rapporter" på Min Side. Det er bare fylkeskommunen som har tilgang til listeforslag under et stortingsvalg. 
 

 allerapporter.png
​Rapportvalgene til Valgansvarlig kommune under et kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Slik fungerer rapportene: Trykk på rapporten du ønsker å laste ned. Du vil få opp et skjermbilde hvor du får valget om "Last ned pdf". Merk! På enkelte rapporter vil du få muligheten til å filtrere rapporten på fødselsdato. Dersom du ønsker å gjøre dette, kan du fylle inn riktig informasjon. Noen rapporter har obligatoriske felt for utfylling. Disse er merket med rød stjerne.

 lastned.png
​Last ned pdf

Når du har valgt å laste ned pdf, vil nettleseren begynne å arbeide. Prosessen videre er noe ulik i forskjellige nettlesere.

I Chrome: Den nedlastede rapporten vil legge seg nederst på skjermen. Trykk på den nedlastede rapporten, og den vil så åpne seg i en ny fane i nettleseren. Herfra kan du velge å lagre rapporten dersom du ønsker det.

I Internet Explorer: Når du har valgt "last ned pdf" vil du få opp et alternativ om hvorvidt du ønsker å åpne eller lagre rapporten. Velg det alternativet du ønsker. Dersom du ønsker å lagre rapporten, velg "lagre som" slik at du kan lagre rapporten på et sted hvor du enkelt kan finne den igjen. 

Merk! Ikke alle rapporter er tilgjengelig i EVA Opplæring og EVA Trening.​

 
 
Valgrutiner
Ingen rutinebeskrivelser.
Rollebeskrivelser
Dokumenter
Ingen dokumenter.
Definisjoner