Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
SharePoint
 

Brukerveiledning:


Oversikt manntallshistorikk

Man har mulighet til å se historiske data om manntallet ved å klikke på menyvalget "Endringer i manntall" under menyvalget "Manntall". Man vil kunne få en oversikt over hvem som har blitt innført og utskrevet av manntallet.

I listen kommer det frem hvilke oppdateringer som er kommet fra Skatteetaten, og hvilke endringer som har blitt gjort i kommunen og hvem som har gjort endringene. Man vil få informasjon om hvordan innføring er skjedd. Eksempler på ulike innføringer er brev, system, e-post og konvolutt.

manntallshistorikk.png
Manntall - Søk i historikk

Det er mulig å søke i alle endringer som er utført manuelt (av kommunen), automatisk (av skatteetaten) eller begge typer. Man har også mulighet til å velge hvilken type endring som det skal søkes etter, og i hvilket tidsrom. Endringstypene er beskrevet med T - innført i manntallet, E - endringer gjort i manntallet som omhandler den manntallsførte, eller A - ikke innført i manntallet lengre.

manntallshistorikk2.png
Manntall - Eksempel på rapport

​Det er mulig å sortere rapporten på alle kolonner i stigende eller synkende rekkefølge. Dette gjør du ved å trykke på den kategorien du ønsker å sortere etter, for eksempel "Navn", og trykker opp eller ned på trekanten som dukker opp ved siden av overskriften.