Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
SharePoint
 

Brukerveiledning:


Oversikt over stemmegivninger til prøving

I EVA Admin finner man en oversikt over alle stemmegivninger i konvolutt som ligger til prøving. Oversikten finnes i menypunkt "Oversikt over stemmegivninger til prøving". 

Oversikt til prøving.jpg

Menypunkt "Oversikt over stemmegivninger til prøving"

Følgende roller har tilgang til oversikten: 

  • Valgansvarlig kommune

  • Stemmemottaker kommune


Brukere av EVA Admin kan også gå inn i oversikten via oversikt over stemmegivning til prøving. 

TIl prøving.jpg 
Tilgang til oversikt over stemmegivninger til prøving fra Stemmgivninger til prøving


Oversikt over stemmegivninger til prøving gir en detaljert oversikt over alle stemmegivninger avgitt ved bruk av omslagskonvolutt som er registrert inn i EVA Admin og som er tildelt et løpenummer, og som fortsatt ligger til prøving. Oversikten kan filtreres og sorteres på en rekke kolonner. 

Dersom man går inn på oversikten via lenke i menypunkt "Prøv stemmegivninger i konvolutt" vil oversikten være forhåndsfiltrert og sorter på den stemmetypen man kommer inn fra og det datointervallet som er valgt. For eksempel; dersom man går inn i oversikten fra stemmetype "Tidligstemmegivning" vil man i oversikten få forhåndsfiltret og sortert alle stemmegivninger som er markert med stemmetype "Tidligstemmegivning" og som er registrere i tidsrommet 01.07. i valgåret til og med 09.08 i valgåret. 

Oversikt til prøving 2.jpg

I oversikten er det også mulig å hente frem mer informasjon knyttet til hver enkelt stemmegivning. Dette kan gjøres ved å klikke på "tannhjulet" i høyre hjørne.

Til prøving   tannhjul.jpg
Legg til eller fjern kolonner i oversikten

Til prøving   tannhjul 2.jpg
Legg til eller fjern kolonner i oversikten


Fra oversikten kan man også gå inn på hver enkelt stemmegivning ved å klikke på stemmegivningen. Man vil da komme til personkortet knyttet til velgere og få informasjon om alle stemmegivninger knyttet til vedkommende velger. Fra dette personkortet er det mulig å foreta enkeltvis prøving av stemmegivninger knyttet til velgeren. 

Enkeltvis prøving.jpg
Enkeltvis prøving kan gjøres med å klikke på stemmegivningen


enkeltvis prøving 1.jpg
Enkeltvis prøving av stemmegivning fra personkortet


 
     
Viktig informasjon
09. august 17
Valglokaler og åpningstider
Kildekode