Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
SharePoint
 

Brukerveiledning:


​​Rapporter i forhåndsstemmeperioden

EVA tilbyr flere rapporter kommunen kan benytte for å holde seg oppdatert på forhåndsstemmegivningen. For å se rapportene klikk på menyvalget "Alle rapporter" under Forberedelser på Min side.

Forhåndsstemmergivninger til prøving

Rapporten viser en oversikt over forhåndsstemmegivninger til prøving. Den viser løpenr., navn og adresse på velger, tidspunkt for avgitt stemme, navn på stemmemottaker, om det er en sent innkommet stemme og status for prøvingen. Den viser ikke avgitte forhåndsstemmer i urne.

Antall mottatte forhåndsstemmer

Rapporten viser overordnet statistikk for din kommune. Den viser antall mottatte forhåndsstemmer per stemmested, samt hvilken stemmetype det er; altså hvorvidt det er en innenriksstemme, utenriksstemme eller beredskapsstemme. Den viser også den totale summen av mottatte forhåndsstemmer.

Forhåndsstemmer til andre kommuner

Denne rapporten gir en oversikt over mottatte konvolutter som skal sendes til andre kommuner. For at denne rapporten skal være riktig, må man registrere de stemmene man skal sende fra seg i EVA. Denne rapporten kommer i excel-format med valgstyrenes adresser, slik at man for eksempel kan skrive den ut på klistrelapper. Det er ikke mulig å få opp velgerens navn i denne rapporten. Du har et eget menyvalg for dette som ligger under stemmegivningsfasen - forhåndsstemmeperioden - Oversikt over forhåndsstemmer til andre kommuner.

 
     
Viktig informasjon
09. august 17
Valglokaler og åpningstider
Kildekode