Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
SharePoint

Opplæringssamlinger vår 2019

 
Opprettet: 03.07.2018

​Velkommen til opplæringssamlinger i forkant av kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 på nyrenoverte Quality Airport Hotel Gardermoen.

Vi kommer til å avholde to moduler for kommunene. Kommunene kan selv velge hvilken av de fire samlingene per modul de vil delta på, men legg merke til at i modul 2 er samlingene delt mellom de som har manuell og de som har maskinell opptelling.

Fylkeskommunene har én samling per modul.

Valgdirektoratet oppfordrer kommunene og fylkeskommunene til å holde av datoene allerede nå.

 

Kommuner

Modul 1

Samling 1: 4. – 5. mars

Samling 2: 6. – 7. mars

Samling 3: 11. – 12. mars

Samling 4: 14. – 15. mars

 

Modul 2

Samling 1: 6. – 7. mai (OBS! Manuell opptelling)

Samling 2: 8. – 9. mai (OBS! Manuell opptelling)

Samling 3: 13. – 14. mai (OBS! Maskinell opptelling)

Samling 4: 15. – 16. mai (OBS! Maskinell opptelling)

 

Fylkeskommuner

Modul 1: 25. – 26. februar

Modul 2: 14. – 15. mai

 

Kapasitetshensyn

På grunn av kapasitet, er det en kun mulighet til å delta med 3 deltakere per kommune. I vår invitasjon legger vi til grunn at valget i 2019 skal foregå som om kommunesammenslåinger allerede har skjedd. Det betyr at det er kommunestrukturen fra og med 1.1.2020 som avgjørende for hvem som kan delta på samlingene. Kommuner som skal slå seg sammen må derfor samles om sine deltakere. Man kan sette opp flere fra kommunen på venteliste, og dersom det er ledig kapasitet på samlingen vil plassene tildeles etter ventelisten.

 

Webinar

Valgdirektoratet vil også avholde webinar fra både modul 1 og modul 2. Dersom en kommune ikke har anledning til å reise på samlingene, eller dersom en kommune ønsker at flere skal få delta på opplæring, kan man også melde seg på webinar.

 

Påmelding

Påmeldingen til opplæringen vil skje rundt årsskiftet. Valgdirektoratet vil til høsten sende ut et brev med mer informasjon om påmelding og innhold.

 

God sommer!


Sist oppdatert: 03.07.2018