ORDLISTE

ORDLISTE

Valgmedarbeiderportalen er ikke oppdatert i tråd med ny valglov

Invitasjon til Valgkonferansen 2023

Valgdirektoratet har gleden av å invitere til den første fysiske konferansen siden 2019. Valgkonferansen skal gi deg som valgansvarlig de hjelpemidlene og forutsetningene du trenger for å sikre en god valggjennomføring.

Konferansen arrangeres regionalt over hele landet, og finner sted:
• 16. - 17. januar: Trondheim (Clarion Hotel Trondheim)
• 19. - 20. januar: Bergen (Scandic Ørnen)
• 23. - 24. januar: Kristiansand (Radisson Blu Caledonien Hotel)
• 25. - 26. januar: Oslo (Fornebu - Quality Hotel Expo)
• 30. - 31. januar: Bodø (Quality Hotel Ramsalt)
• 1. - 2. februar: Alta (Scandic Alta)

Du kan alternativt følge konferansen 25. - 26. januar digitalt og kostnadsfritt. Det blir et tilpasset opplegg for digitale deltakere på grupperomsbolkene. Påmelding til den digitale konferansen gjøres også i påmeldingsskjemaet under.

Slik melder du deg på

Du finner påmeldingsskjema med program, priser og kontaktinformasjon her:

Påmelding til Valgkonferansen 2023

Dersom du ikke får åpnet lenken kan du kopiere og lime inn denne i nettleseren din: https://egencia.qondor.com/valgkonferansen2023

Frist for påmelding er 22. november 2022.

Hver kommune kan melde på inntil 2 personer, og det legges opp til at dere melder dere på valgkonferansen som er nærmest dere. Dersom dere har behov for å melde dere på en annen konferanse enn den som er nærmest dere, vennligst kontakt Egencia her (lenke).

Ved resterende plasser etter påmeldingsfristen blir det eventuelt mulighet for å melde på flere.

Om opplærings- og veiledningstilbudet

Konferansen i januar – februar er den første av to konferanser. Den andre arrangeres heldigitalt i mai/juni og tar for seg stemmegivning, opptelling og resultat. Konferansene inngår i Valgdirektoratets helhetlige opplærings- og veiledningstilbud som består av blant annet artikler, veiledere, filmer, fagdager, tilpasset tilbud til mindre erfarne valgansvarlige, og opplæringspakker til valgmedarbeidere. Alt dette finner du samlet på Valgmedarbeiderportalen.

Fylkeskommunenes opplæringstilbud

Det er planlagt egne digitale møter mellom fylkeskommunene og Valgdirektoratet. Vi vil informere fylkeskommunene nærmere om innhold og tidspunkt for dette senere.

Nyhetsabonnement
Nyhetsbrev sendes ut på e-post
Ved å registrere e-postadressen, samtykker du til å motta informasjon og eventuelle spørreundersøkelser fra Valgdirektoratet på e-post.